Usluge i servisi

Najlepše izletište na sat i po vožnje od Beograda. Ako volite boravak u prirodi u mirnom okruženju šume, Novapark-Ždrelo sa svojim ekskluzivnim apartmanima idealno je mesto za sve one koji žele da zaborave svakodnevnu gradsku vrevu i gužvu.
Ako odmor za vas podrazmeva blizinu ovde, ovaj privatni komleks od desetak hektara, velikim svojim delom prostire se uz reku Mlavu koja je jedna od najčistijih u Srbiji.
Seosko-biciklističke staze pogodne su za sve one koji žele rekreaciju po svom izboru a dovoljan broj najmodernijih dvotočkaša stoji vam na raspolaganju.
Volite mir i tišinu a budjenje zamislite uz pesmu ptica onda ste pronašli pravo mesto za zasluženi odmor.
Ljubazno osoblje, kvalitet smeštaja, pristupačne cene su naši favoriti koji će vas motivisati i ponovo dovesti na našu adresu.
Naš smeštaj se nalazi u blizini Homoljskih planina atraktivnih za planinarke ture i izlete. Sa prozora i terasa našeg smeštaja se proteže lep pogled na masiv Homolja i šume koje ga okružuju. Tu je mnogo vrhova preko 800m a poznati planinarima su: Veliki Vukan, Ježevac, Mali Vukan, Veliki Sumorovac i Mali Sumorovac. Konfiguracija terena je zgodna za pešake i vozače džipova dok je manje zgodna bajkerima. Za bicikliste postoje manje naporne biciklističe staze u podnožju masiva Homolja.
Za posetioce koji nas posete koji do nas dođu autobusom ili su jednostavno bez svog prevoza, mi vas možemo prevesti do obližnje Banje Ždrelo ili manastira Gornjak.

Iznajmljivanje bicikla

Posetiocima našeg smeštaja su na raspolaganju bicikle koje se mogu koristiti za vožnju ka okolnim seosko-biciklističkim stazama. Naročito interesantna je vožnja pored toka reke Mlave...

Organizovane planinarske ture

Možemo vam ponuditi organizovane planinarske ture sa našim vodičem, koji će vas provesti kroz prelepu prirodu Homoljskih planina. Potrebno je ranije najaviti dolazak i želju da šetate i uživate u planini...

Alpinizam

U blizini našeg smeštaja se nalazi i puno popularnih penjačko alpinistički smerova koji su obezbedjeni klinovima, sa dobrim prilazom i za auto. Tu se nalazi i sporska stena za penjane...

Paraglajding

Moguće je pogledati i lepote našeg kraja i iz vazduha. Na obližnjem vrhu Krilaš, koji se uzdiže iznad našeg smeštaja nalazi se paraglajding uzletište, sa odličnim uslovima za poletanje. Tu se u godinama u nazad organizovalo i takmičenje u preciznom sletanju. Da bi ste i vi poleteli potrebno je vaša dobra volja da u paraglajderu za dvoje i motorom poletite. Iskusni letač sa dugogodišnjim iskustvom u letenju i prevezu avanturista u "paraglajding taksiju", će sa vama poleteti i povesti vas u jedinstveno razgledanja lepote homoljskog kraja. U zavisnosti od vremenskih uslova je moguće poleteti, ali najbolje vreme za let je u popodnevnim satima. Za uslove za letenje paraglajderom potrebno nas je kontaktirati.
TOP